Festival Lovestream v ohrození?

Po minuloročnom úspechu festivalu Lovestream, ktorý sa konal v Bratislave na vajnorskom letisku, si mnohí zakúpili lístky na tento ročník v predstihu. Minulý rok totiž v našom hlavnom meste vystúpili samé zvučné mená a nabitý program sľubovali organizátori aj tento rok. Okolo festivalu je však zatiaľ akosi ticho…

“Sleduj nás a zostaň naladený, pretože čoskoro zverejníme novinky, tak aby ti nič neušlo,” napísali organizátori na oficiálnu facebookovú stránku festivalu ešte koncom novembra minulého roku. O novinkách však neinformovali doteraz.

Organizátori prezradili, prečo ešte nezverejnili line-up

Hovorkyňa festivalu Lovestream Erika Barkolová potvrdila, že festival sa konať bude na starom letisku vo Vajnoroch v Bratislave v auguste počas troch dní (16, 17, 18) a že na line-upe sa intenzívne pracuje.

“Plánujeme ho zverejniť v priebehu dvoch týždňov. Pravdou je, že veľa interpretov preložilo svoje turné na rok 2025. Mená, ktoré nám ponúkajú agenti, sa nám nezdajú vhodné. Snažíme sa o to, aby line-up festivalu čo najviac vyhovoval našim fanúšikom. A to aj za cenu, že sa na line-up čaká dlhšie. Už teraz však viem povedať, že máme zazmluvnené naozaj zaujímavé hudobné mená, ktoré sú vhodné úrovni nášho festivalu“.

redakcia premium news