Lillien Lašáková: od dcéri hokejovej legendy k titulu najkrajšej fotomodelky Európy

V nedávnom 12. ročníku medzinárodnej súťaže Fotomodelka Európy 2023 sa slovenská kráska, Lillien Lašáková, stala nečakanou víťazkou a dokázala, že krása nie je obmedzená vekom ani výškou. Vekom ešte iba sedemnásť, no už s veľkým talentom a cieľom pred sebou, Lillien je dcérou hokejovej legendy Jána Lašáka.

Jej víťazstvo v tejto prestížnej súťaži poskytlo nový pohľad na krásu v modelingu. V odbornej porote, vedené predsedom Jozefom Oklamčákom, sa výrazne oceňovala jej prirodzenosť, pôvab a šarm, a nie tradičné krásne parametre, ako je vek, výška alebo ideálne miery.

Lillien Lašáková prezentuje nový prístup k modelingu, kde osobnostné predpoklady a prirodzená krása sú na prvom mieste. “Môj cieľ je odlíšiť sa a dať priestor dievčatám a ženám bez ohľadu na ich vek či výšku,” povedal predseda poroty Jozef Oklamčák. Jej víťazstvo tak poskytuje dôležitý signál, že modelky nemusia spĺňať konvenčné normy krásy.

Čo je ešte fascinujúcejšie, je fakt, že Lillien Lašáková je dcérou bývalého hokejového brankára Jána Lašáka, majstra sveta z Göteborgu 2002. Jej rodina a detstvo boli plné cestovania, keď žila v Rusku, Fínsku, Česku a USA, čo jej poskytlo rozmanité kultúrne skúsenosti a jazykové schopnosti.

Napriek svojmu mladému veku má Lillien jasné plány na budúcnosť. Okrem modelingu sa chce venovať aj vzdelaniu na vysokej škole. S nadšením sa učí viacero jazykov, vrátane angličtiny, ruštiny a španielčiny.

Jej príbeh nám pripomína, že krása sa prejavuje v mnohých formách a nie je obmedzená na určitý vek alebo výšku. Lillien Lašáková sa stala symbolom toho, že prirodzená krása a osobnosť môžu v modelingu zvíťaziť, a my jej prajeme veľa úspechov na jej ceste.

redakcia premium news

Zdroj: foto fb.Jozef Oklamčák