Oslnivá Blake a jej nezameniteľný štýl

Blake Lively je americká herečka, ktorá sa preslávila vďaka svojej kráse, úspešnej hereckej kariére a unikátnemu štýlu. Svoju kariéru začala ako detská herečka, no skutočnú slávu si získala vďaka úlohe Sereny van der Woodsen v populárnej televíznej sérii Gossip Girl. A práve vtedy vznikla medzi celebritami ďalšia módna ikona. Za zmienku stojí i to, že jej manželom je slávny herec, fešák Ryan Reynolds.

Herecká kariéra

Okrem televízie zaznamenala Blake Lively úspech aj vo filmoch. Hrala v rôznych žánroch, od romantických komédií po dramatické filmy. Jej výnimočný herecký talent ju dostal do hlavných rolí vo filmoch ako Sesterstvo putovných nohavíc, Smrtiaci príliv,  alebo za povšimnutie stojí jej výkon vo filme Navždy mladá. Je to fascinujúci príbeh mladej ženy menom Adaline Bowman, ktorá je postihnutá nezvyčajným a tajomným prekliatím – po nehode prestane starnúť. Adaline zostáva krásna a mladá v priebehu desaťročí, zatiaľ čo okolo nej všetci starnú. Jej život sa stáva osamelým, bojí sa nadväzovať nové vzťahy, aby nebolo odhalené jej tajomstvo.

Krása a vkus Blake Lively

Blake Lively je charizmatická žena s prenikavými modrými očami a hustými blond vlasmi. Okrem toho je tiež známa svojím výrazným a originálnym štýlom. Vo svete módy je považovaná za ikonu, ktorá sa nebojí experimentovať. Jej oblečenie na spoločenských udalostiach je vždy inšpirujúce.

Obľúbeným stylingom  tejto herečky je nohavicový kostým, ktorý často kombinuje s výraznou blúzkou, alebo košeľou. Vytvára tak pôsobivý a sofistikovaný vzhľad, ktorý je vhodný pre rôzne udalosti. Poďte sa inšpirovať touto známou dámou, tak ako sme sa inšpirovali aj my. Vytvorili sme pre vás niekoľko variácií, ktoré si môžete zakúpiť na e-shope http://www.chiclife.sk

3x farebná extravagancia

Vybrali sme kostýmy v odvážnych odtieňoch, ktoré pôsobia elegantne a sofistikovane. Aby sme dodali outfitom ten správny nádych módnej extravagancie, pridali sme k nim bielu košeľu s unikátnou potlačou od značky Love Moschino.

S týmito výnimočnými kombináciami budete, milé dámy, určite neprehliadnuteľné. Poďte si aj vy užiť kombináciu elegancie, farieb a vzorov, ktoré sú tak charakteristické pre štýl slávnej herečky Blake Lively.

PR: Adriana Sinka Polak