Reakcia vedúceho Úradu vlády SR J. Gedru na tlačovú konferenciu strany SaS: Zo strany SaS sa definitívne stáva strana diletantov

Géniovia v opozícii, ale babráci, keď sú pri moci, tak by sa dala definovať SaS. Dnes sa na svojej tlačovej konferencii pokúšali mudrovať, ako zoštíhľovať štátnu správu, keď práve za ich vlády s Matovičom počet štátnych zamestnancov rapídne stúpol. 

Páni z SaS si pri svojom dnešnom obvinení, že ideme navyšovať počet zamestnancov, pomýlili pojmy s dojmami. Pomýlili si spustenie projektu Centrálneho informačného systému hradeného z EÚ fondov, ktorý bude slúžiť na efektívne riadenie ľudských zdrojov v celej štátnej službe SR, so samotným fungovaním Úradu vlády SR, ako ostatného ústredného orgánu štátnej správy. 

Treba uviesť, že prijatie legislatívy nebude mať žiadny negatívny dopad na štátny rozpočet, čo je uvedené aj v samotnej dôvodovej správe, z ktorej čítali poslanci SaS na svojej tlačovej konferencii. 

Úrad vlády SR príde v krátkom čase s riešením efektívneho nastavenia vlastného fungovania, ktoré bude sprevádzané aj znížením počtu zamestnancov v rozsahu desiatok percent. 

Žiaľ, diletanti z SaS dnes potvrdili, že ani nešli okolo odbornosti a ich prosté vyjadrenia len potvrdzujú, prečo za rozvrat Slovenska nesú rovnako veľkú zodpovednosť, ako samotný Matovič.

Juraj Gedra, vedúci Úradu vlády SR