Vodné parky na Liptove už otvorili aj tie najväčšie letné atrakcie

Zo zimy rovno do leta. Oteplenie z posledných dní na jednej strane definitívne ukončilo lyžiarsku sezónu v Jasnej aj vo Vysokých Tatrách,  na strane druhej pomohlo otvoriť  vonkajšie atrakcie v najznámejších vodných parkoch na Liptove.  

Vyskúšali sme si to už počas veľkonočných sviatkov, ale až teraz sme otvorili prvýkrát v roku aj tie najväčšie atrakcie, teda mega tobogany Delphin a 4Family. Hlavným kritériom je, aby vonkajšia teplota bola nad 15°C. Keďže teplota vody vo vonkajších bazénoch a na atrakciách  je od 22 do 39°C, o príjemné zážitky nie je núdza. Všetky otvorené atrakcie boli už v predstihu pripravené na sezónu, takže využili sme teplé počasie a dopyt dovolenkujúcich hostí počas májových sviatkov na to, aby sme im rozšírili ponuku adrenalínových zážitkov,“ informovala Martina Šavrnochová, brand manažérka  vodných parkov Tatralandia a Bešeňová. V aktuálnom režime chcú vo vodných parkoch pokračovať minimálne do nedele resp. podľa vývoja počasia.  Do 4. mája je zároveň predĺžená otváracia doba vodných parkov až do 21:00h.

V Bešeňovej je okrem vnútorných bazénov a atrakcií otvorený aj vonkajší plavecký bazén, relaxačný bazén, detský bazén, atrakcia Divoká rieka a dopadový bazén s toboganmi. 

V Tatralandii sú k dispozícii atrakcie Black Magic, Banana Fun, Niagara, Trio a Boomerang. Otvorené sú aj vlajkové lode medzi toboganmi – obrovské 4Family a Delphin.   

Na spestrenie pripravili vodné parky na najbližší víkend pre návštevníkov aj bohatý sprievodný program. V Bešeňovej sa v sobotu 4. 5. môžu návštevníci okrem množstva animácií tešiť aj na tradičné stavanie mája a vystúpenia Ľudovej hudby Liptáci v spoločnosti Folklórneho súboru Liptov. V Tatralandii pripravili tradičnú Májovú olympiádu, ktorej súčasťou bude aj 7. ročník súťaže v najrýchlejšej jazde na toboganoch – AQUA RACING a novinka TRIORACE – adrenalínové preteky v behu hore toboganom TRIO. 

PR: Marián Galajda