Andy Winson vám pomôže objaviť svoju silu

„Či sa nám darí a či sme šťastní, na to má až v 80% miere vplyv naše nastavenie mysle. Mindset je ako kvetina. Ak ho nebudete zalievať, uhynie. Preto je nevyhnutné starať sa oň, pravidelne ho vyživovať vhodnými informáciami, pretože platí pravidlo – aké poznatky denne prijímame, tým sa stávame,“ tvrdí jednotka v osobnostnom rozvoji na Slovensku, kouč Andy Winson.

Renomovaný odborník a jeden z popredných mentorov osobného rozvoja prichádza opäť s jedinečným programom aj najpopulárnejším transformačným tréningom na Slovensku – Objav svoju silu. Na účastníkov čakajú tri pestré dni plné vnútorných dialógov, vďaka ktorým možno vyzdvihnúť potenciál každého človeka.

V čom tkvie sila tréningu?

Blížiaci sa tréning ponúka unikátnu príležitosť pre ľudí z rozličných oblastí života, aby sa pripojili k transformačnému procesu odhaľovania a uvoľňovania vnútorného potenciálu, keďže drieme v každom jednom z nás. Andy Winson, známy svojimi inovatívnymi prístupmi k osobnému rozvoju a schopnosťou inšpirovať, ale aj motivovať ľudí k zmene, bude viesť účastníkov prostredníctvom série interaktívnych workshopov a prednášok. Program podujatia bol navrhnutý tak, aby poskytol nástroje a techniky, ktoré pomôžu prítomným prekonať vnútorné bariéry a objaviť nové cesty k osobnému rastu a úspechu.

„Život nás neustále stavia pred čoraz náročnejšie skúšky,“ tvrdí Andy Winson a dodáva: „Len čo ako-tak zvládneme jednu, vzápätí sa objaví ďalšia. Občas nadobúdame dojem, že si nestíhame poriadne vydýchnuť a načerpať sily. Naše životy sa zmenili náhlym a prekvapivým spôsobom. To, čo bolo predtým náročné, zdá sa neraz ešte náročnejšie. Cítime, že sa nám veci vymkli spod kontroly. Aj napriek turbulentnému obdobiu si však musíte dovoliť snívať a tvoriť. Zaujmite postoj, ktorý vám otvorí dvere k príležitostiam, pritiahne do života tých správnych ľudí a ukáže smer vašej cesty. Ste blízko k tomu, aby ste to dosiahli.“ Aj to sú slová obľúbeného mentora, kouča a trénera v oblasti ľudského potenciálu a prosperity s viac ako 25ročnými skúsenosťami v osobnostnom rozvoji.

Pre koho je určený?

Tréning Objav svoju silu je otvorený pre všetkých, ktorí chcú investovať do svojho osobného a profesionálneho rastu. „Náš príbeh totiž vytvára našu realitu. To, čo o sebe hovoríme, to, za koho sa považujeme, to sme vlastne my. Pokiaľ si celý život sugerujem spojenia typu: nemám na to, nedokážem to, som neschopný/á, presne tak sa budem aj cítiť. To, čo vo svojom vnútri cítime, to i vyžarujeme. Ale! Keď si na druhej strane poviem, že zvládam svoj život, rozličné situácie, cítim sa lepšie, napredujem, potom bude moje telo na to reagovať. Neznamená to, že do môjho života nikdy viac neprídu problémy, to nie. Avšak, k tým problémom budem celkom inak pristupovať, pretože zaujmem odlišný postoj k životu. Aj môj mozog bude fungovať kreatívnejšie. Nezostane stiesnený v kortizolovom alebo adrenalínovom opojení, no zrazu mi vnesie do života riešenia, ponúkne nové možnosti, cesty, náboj tvorivého myslenia,“ vraví na základe dlhoročných skúseností Andy Winson.

Či už ste na začiatku svojej cesty, prípadne hľadáte „iba“ ďalší krok vlastného rozvoja, tento tréning vám poskytne adekvátny priestor a podporu potrebnú na dosiahnutie vašich snov. „Na prvom mieste je naša zmena a uvedomenie,“ pripomína Andy, „až potom naše poznanie môžeme šíriť ďalej.“

Mať čosi navyše

Pýtate sa, prečo sa zúčastniť práve tohto typu tréningu? „Získate konkurenčnú výhodu. V dnešnom rýchlo meniacom sa svete je osobný aj profesionálny rozvoj nevyhnutným kľúčom k úspechu,“ zdôrazňuje Andy Winson, no menuje i ďalšie dôvody: „Okrem toho rozšírite svoje obzory, naučíte sa nové stratégie aj prístupy, ktoré môžete aplikovať v rámci osobného i profesionálneho života. Tento kurz je navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám jednotlivcov na rôznych úrovniach ich kariéry aj súkromia, poskytuje praktické nástroje a stratégie pre dosiahnutie ich cieľov.“

Tréning Objav svoju silu sa uskutoční 3. až 5. mája 2024 v Senci. Viac informácií o tréningu je dostupných na stránke www.andywinson.sk/oss.

Kto je Andy Winson?

Mentálny kouč Andy Winson je ikonou osobného rozvoja ako na Slovensku a tiež u našich západných susedov. Vyštudoval fakultu telesnej výchovy a športu, potom dlhých 15 rokov pracoval vo finančníctve. Jeho vnútorný hlas ho však ťahal inam. Začal sa učiť a inšpirovať od svetových špičiek, akými sú Brian Tracy, Jack Canfield, Robert G. Allen a mnoho ďalších. 

Neskôr zužitkoval nadobudnuté skúsenosti a sám začal ľudí vzdelávať v schopnosti dosahovať úspech, po osobnostnej stránke neustále napredovať. 

Viac informácií sa dozviete: www.andywinson.sk

PR: Mgr. Andrea Čurná

TS: Martin Petráš

redakcia PremiumNews