Dráma na Markíze: Zamestnanci Hrozia Ostrým Štrajkom kvôli Kontroverznému Rozhodnutiu Vedenia!

V televízii Markíza to vrie! Po náhlom zrušení obľúbenej politickej diskusnej relácie “Na telo,” ktorú moderoval Michal Kovačič, sa zamestnanci rozhodli povedať dosť! Odhodlaní a jednotní, vstúpili do štrajkovej pohotovosti a dali vedeniu televízie ultimátum – požadujú okamžitý návrat relácie v pôvodnej podobe a s rovnakým moderátorom.

Približne 120 pracovníkov, vrátane redaktorov, kameramanov a produkčného tímu, sa zapojilo do protestu, ktorý by mohol vážne ochromiť fungovanie televízie. Ak vedenie nepristúpi na ich požiadavky do piatich dní, hrozí ostrý štrajk.

Markíza však reaguje tvrdou rukou. Vedenie odmieta ustúpiť a posilnilo bezpečnostné opatrenia – pred štúdiami stojí ochranka a prístup do réžie je zamknutý. Napätie narastá, zatiaľ čo diváci netrpezlivo sledujú, či sa ich obľúbená relácia vráti na obrazovky. Situácia sa vyostruje a budúci týždeň môže byť pre Markízu rozhodujúci. Budú zamestnanci pokračovať v boji, alebo ustúpi vedenie ich požiadavkám? Odpoveď prinesú nasledujúce dni.

redakcia PremiumNews