Najväčšia akcia RFA v roku 2024? Sivák, Fapšo a Boráros na jednom mieste!

Tak ako minulý rok, aj tentokrát si počas leta dáva organizácia Real Fight Aréna trojmesačnú pauzu. Najbližší galavečer čaká RFA fanúšikov 21. septembra, ktorý opäť usporiada v spolupráci s organizáciou I Am Fighter. Mesiac nato príde RFA premiérovo do Žiliny, kde už je oznámených pár veľmi výrazných mien domácej bojovej scény. Galavečer RFA 18 sa uskutoční 19. októbra a vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.

Jedna hviezda vedľa druhej

Naprieč všetkými váhovými kategóriami by sme v Česku a na Slovensku len márne hľadali lepšieho postojára, než je Václav Sivák. Český Badboy je medzi profesionálmi naďalej porazený a nič na tom nezmenili ani jeho výlety do Ruska či do Poľska, kde sa zaskvel v najprestížnejšej európskej organizácii KSW. Teraz sa Sivák opäť vráti na pôdu RFA, kde ho bude čakať titulová obhajoba pod K1 pravidlami.

Aj keď v poslednom zápase zlyhal na celej čiare, stále je Gábor Boráros jednou z najvýraznejších postáv česko-slovenskej MMA scény. Po veľmi nevydarenom RFA debute s Fredericom Komuenhom sa pokúsi tento nezdar odčiniť v Žiline, kde dostane šancu na reparát.

Tú naposledy využil Sebastián Fapšo. Ten sa dokázal oklepať z tvrdého knokautu a po veľmi krátkej dvojmesačnej pauze sa opäť vrátil na víťaznú vlnu. V súboji s Filipom Roubíčkom dominoval už od začiatku, čo vyústilo v knokaut hneď v 1. kole. Fapšo sa však tentokrát predstaví pod pravidlami MMA vo svojom profesionálnom debute.

Zvýhodnené lístky do konca júna

Okrem Siváka, Borárosa a Fapša je na Žilinu oznámených viacero známych mien na čele s účastníkmi EUROGOLD pyramídy Martinom Prázdným a Adamom Jakubíkom. V Žiline sa predstavia aj Marek Kvasnica, Erik Tóth či posledný premožiteľ Dominika Toporcera, David Martiník.

Organizácia už spustila predaj vstupeniek a v súčasnosti si ich môžete zakúpiť za zvýhodnenú cenu 14,90 €. Táto zľava na portáli Predpredaj však potrvá len do konca júna.

PR: Martin Solčan

redakcia PremiumNews