Tublatanka ukončuje svoje 40. výročie megaúspešným koncertom v Bratislave!

Tublatanka, legendárna skupina s 40-ročnou históriou plnou hitov a nezabudnuteľných melódií, zakončuje svoje oslavy koncertom v MMC klube v Bratislave. Ich rozsiahle česko-slovenské turné “40 rockov Dobrí priatelia tour” zahŕňalo 15 slovenských a 13 českých miest, s finálnym vyvrcholením práve na tomto záverečnom koncerte.

Maťo Ďurinda, Palo Horváth a zosnulý Juraj Černý zakladajúci členovia skupiny, očarili fanúšikov nielen svojimi legendárnymi piesňami ako “Pravda víťazí”, “Láska, drž ma nad hladinou” či “Dnes”, ale aj vianočným prekvapením, ktoré pripravili pre ich verných priaznivcov. Frontman Maťo Ďurinda prezradil, že na tomto vystúpení zahrnú 20 piesní a pripravujú prekvapenie v podobe krásnej slovenskej koledy, aby spestrili atmosféru v adventnom období.

Okrem série koncertov Tublatanka stihla v tomto roku vydať nový CD a LP album “Uprostred chaosu” s pätnástimi novými piesňami. Taktiež ich prvých šesť albumov z osemdesiatych a deväťdesiatych rokov minulého storočia vyšlo v reedícii vinylových LP platní a CD nosičoch, čo potešilo fanúšikov, ktorí túžili po nostalgických zvukoch ich hudobného odkazu.

Tublatanka nezabúda ani na svojich fanúšikov, čo potvrdil Maťo Ďurinda: „Odohrali sme dvadsaťosem koncertov v športových halách a som rád, že máme zapálených a verných fanúšikov našej hudby. Teší ma, že pribudlo aj veľa mladých ľudí, ktorí si nás prišli vypočuť na koncerty.”

Momentálne posiela kapela do sveta rádiosingel “Rieka života” a k tejto piesni nakrútili emocionálny videoklip zachytávajúci atmosféru ich živých koncertných vystúpení počas turné “40 rockov Dobrí priatelia tour”. Táto melodická rocková balada s textom od Mirky Ďurindovej a hudbou Juraja Topora je príkladom ich neustáleho tvorivého úsilia a schopnosti osloviť fanúšikov novými skladbami.

Nový album “Uprostred chaosu” a hitové skladby z neho budú znieť aj na záverečnom koncerte turné, ktorý sa uskutoční 6. decembra 2023 v MMC v Bratislave.

Tublatanka, so svojou bohatou históriou a nepretržitou energiou, potvrdzuje svoje miesto v srdciach fanúšikov a pripravuje sa na nové hudobné dobrodružstvá do budúcnosti.

Vstupenky si môžete kúpiť tu: https://www.ticketportal.sk/performance/175276?IDPartner=59

Všetky informácie nájdete na https://www.tublatanka.sk/oficialna-webova-stranka

redakcia premium news