V centre Bratislavy sa stal daľší krvavý útok.

Skupinu asi 6 ľudí napadol muž s nožom. V sobotu ráno, približne o 6:30 sa skupina ľudí presúvala po Michalskej ulici a z neznámej príčiny k nim z druhej strany ulice prebehol muž a začal potíčku, počas ktorej tento muž vytiahol otvárací nožík a jednu osobu bodol do ruky. Okamžite začala tiecť krv a podozrivý utiekol smerom do mesta. Skupina okolo poškodeného okamžite začala s prvou pomocou, čím poškodenému pravdepodobne zachránili život, nakoľko silno krvácal a rukou nemohol hýbať.
Privolaná polícia ihneď vyrazila pátrať po útočníkovi a rýchla zdravotnícka pomoc odviezla poškodeného do nemocnice. Podľa našich informácii bude dĺžka liečenia mesiac a niesú vylúčené ani doživotné následky.

Varujeme všetkých, aby si dávali pozor na centrum Bratislavy, štatisticky je vraj najnebezpečnejšie po 3. hodine ráno.

Informáciu aktualizujeme a ešte raz prosíme všetkých, hlavne rodičov, aby dbali na bezpečnosť svojich detí. Bratislava má zatiaľ! štatút bezpečného mesta, ale záleži aj od jednotlivcov, aby tento status zachovali prevenciou a ohlasovaním podozrivých alebo agresívnych osôb. Ak ste videli, alebo máte akékoľvek informácie aj o tomto trestnom čine, kontaktujte číslo 158.

Veľká vďaka patrí všetkým, ktorý každý deň vstávajú do služby a zachraňujú životy.