Zdravie z vlastnej záhrady je novinka od skúsenej autorky, odborníčky na permakultúru a jedlé záhrady Hanky Sekulovej 

Leniví záhradníci pozor! Konečne je tu dobrá správa aj pre vás. Znie to neuveriteľne, ale dokážete si predstaviť nádhernú a zdravú záhradu aj bez trhania buriny, neustáleho okopávania, hnojenia, agresívnej chémie a iných namáhavých či škodlivých činností, ktoré sa využívajú bežne? Ako to funguje? Jednoducho – v spolupráci s prírodou. Skúsená autorka Hanka Sekulová Vám vo svoje novinke, ktorá aktuálne vychádza vo vydavateľstve IKAR, v edícii Príroda, ponúka množstvo zaručených tipov na liečivé rastliny, ktoré si môžete ľahko dopestovať vy sami. Kniha je doplnená jej vlastnými fotografiami. Dozviete sa, ako mať vo svojej záhrade domček pre ježka, či včelie úle, ale aj „hobitiu“ pivnicu. 

O čom je kniha: Autorka Hanka Sekulová sa s vami vo svojej doplnenej a aktualizovanej knihe Zdravie z vlastnej záhrady vyberie na prechádzku po svojej prírodnej liečivej záhrade. Kniha je plná jej drahocenných dlhoročných skúseností, tipov a postupov, vďaka ktorým si prírodnú záhradu dokážete doma vytvoriť aj vy. Fotografie dokumentujú krásny prerod autorkinej záhrady na liečivú oázu, v ktorej si našlo domov mnoho spokojných zvieratiek. Prečítajte si príbeh Hanky Sekulovej, ktorá vám pomôže vrátiť prírodu do vašich domovov.

Viac o knihe:

https://www.bux.sk/autori/74977-hanka-sekulova.html

Hanka Sekulová o svojej novej knihe hovorí v podcaste Knižný kompas : https://kniznykompas.podbean.com/e/%e2%80%9edoprajte-si-zdravie-z%c2%a0vlastnej-zahrady-vyzyva-hanka-sekulova/

Autorka o svojej záhrade a svojej novje knihe hovorí vo videu :

O autorkeHanka Sekulová sa niekoľko rokov intenzívne venuje prírodným systémom, prírodným jedlým liečivým záhradám a permakultúre (udržateľnému životu). Svoje znalosti a skúsenosti zdieľa prostredníctvom poradenstva, článkov, kníh, workshopov a kurzov. Je autorkou niekoľkých kníh o zdravých záhradách. Napísala knihy Darujme si zdravie z vlastnej záhrady a Darujme si srdce z vlastnej záhrady, ktoré v mnohom dopĺňajú ďalšie knihy Zdravá kuchyňa a domácnosť a Liečivá sila prírody. Okrem tejto série opísala svoje vnímanie ľudského bytia v knihe Inými očami. Predposledná z jej kníh sa volá Škola prírodných záhrad a aktuálne jej vychádza Zdravie z vlastnej záhrady. 

Kniha vychádza vo vydavateľstve Ikar, v edícii Príroda, počet strán 224, MOC 24,90 eur.

PR: Mgr. Lucia Čarná