Značkové šály pre štýlových pánov

Počas zimných mesiacov sú značkové šály nevyhnutným doplnkom pre každého moderného muža. Ak hľadáte kvalitu, pozrite si kolekciu šálov od značiek Armani Exchange, Tommy Hilfiger a Levi’s.

Ponúkame vám 3 štýly:

Podpis elegancie

Šály od Armani Exchange s potlačou loga sú viac než len kus látky. Sú to štýlové diela, ktoré vyjadrujú eleganciu a nadčasovosť. Navyše, pridávajú sofistikovaný dotyk každému outfitu. Náš tip pre business look:Oblečte si čierny, sivý alebo tmavomodrý oblek, pod ktorý zvolíte bielu alebo pastelovo svetlú košeľu. Obujte si kvalitné kožené topánky v tmavom odtieni. A celý outfit doplňte práve šálom od tejto značky.

Všestranný doplnok

Šály od Tommy Hilfiger s jednofarebným dizajnom sú zárukou dobrej kúpy. Hodia sa k rôznym ležérnym outfitom. Náš tip pre mestské dobrodružstvo:Zvoľte si čierne alebo tmavo modré džínsy. Džínsovú čiernu alebo tmavo modrú košeľu. Outfit doplňte koženou bundou s teplou podšívkou a topánky s hrubšou podrážkou. Záverečným módnym dotykom bude práve šál od Tommy Hilfiger.

Pre mladých trendsetterov

Pre mladšie ročníky sú v ponuke na e-shope www.chiclife.sk šály od značky Levi’s, ideálne pre rôzne rebelské outfity.Náš tip pre športových tínedžerov:Zvoľte maskáčové nohavice s vreckami, ku ktorým si skombinujte mikinu. K tomuto outfitu doplňte športový kabát alebo bundu. Obujte si moderné štýlové tenisky. A opäť dotyk na záver – nemal by chýbať šál od značky Levi’s.

Značkové šály sa môžu práve teraz stať obľúbenými kúskami vo vašom šatníku. Nech už preferujete podpis elegancie od Armani Exchange, všestranný doplnok od Tommy Hilfiger alebo mladistvý športový vzhľad od Levi’s, veríme, že sme vám poskytli inšpiráciu pre rôzne príležitosti. Všetky modely si môžete kúpiť na e-shope značkovej módy pre dámy a pánov http://www.chiclife.sk

Akciová ponuka – nákupná poradkyňa je tu pre vás

Teraz máte jedinečnú príležitosť využiť služby našej nákupnej poradkyne úplne zadarmo! Pri nákupe šálov alebo ľubovoľných produktov nad 150 eur, alebo darčekovej poukážky v tejto hodnote na http://www.chiclife.sk získate nielen kvalitné značkové kúsky, ale aj profesionálne poradenstvo pri výbere darčeka zdarma. 

PR: Adriana Sinka Polak