Zomrel DJ Kosťo, legenda českej hudobnej scény 90. rokov

České médiá dnes obletela smutná správa – vo veku 75 rokov zomrel Vladimír Kostínek, známy ako DJ Kosťo. Tento významný moderátor a dískdžokej, ktorý svojou šou Diskotéra Kostitřas písal históriu rádia Faktor, podľahol dlhej chorobe.

DJ Kosťo sa stal ikonou českobudejovickej hudobnej scény, kde okrem rozhlasového éteru organizoval aj živé diskotéky v kultúrnom dome Slavia. Jeho charizma a unikátny štýl moderovania prinášali radosť mnohým poslucháčom a návštevníkom jeho podujatí.

Server Budějská Drbna a Facebook profil rádia Faktor priniesli túto smutnú správu medzi prvými. Kolegovia z rádia Faktor si na neho spomínajú s veľkým rešpektom a láskou, pripomínajúc jeho prínos pre českú hudobnú scénu.

„Dostal rádio medzi ľudí, Kostitřas bol pojem,“ znela jedna z mnohých reakcií fanúšikov na jeho úmrtie. Ľudia si pamätajú jeho neobyčajnú schopnosť ovládať techniku a zabávať publikum, čím si získal srdcia mnohých.

DJ Kosťo zostane navždy v pamäti ako priekopník a legenda, ktorá výrazne ovplyvnila českú hudobnú scénu 90. rokov. Česť jeho pamiatke!

redakcia PremiumNews

One thought on “Zomrel DJ Kosťo, legenda českej hudobnej scény 90. rokov

  1. Má dj kosťo ( ešte ) niekde OFICIÁLNY profil ? ( F-book , I-gram , . . . )

Comments are closed.