Autá za viac ako 15 miliónov euro, nafukovací hrad aj thajská zmrzlina! Deň detí, ktorý poteší aj rodičov bude tento rok 1. júna v Royal Cars v Bratislave na Prípojnej 5.

Blíži sa najradostnejší deň roka pre všetky deti – Deň detí, a tento rok sa v Bratislave pripravuje niečo skutočne výnimočné. Royal Cars, známy najmä detailingom luxusných automobilov, otvára svoje brány pre rodiny, aby spoločne oslávili tento špeciálny deň. Podujatie, ktoré sa uskutoční 1. júna, sľubuje nielen zábavu pre deti, ale aj zaujímavé zážitky pre rodičov.

Luxusné autá ako nikdy predtým

Jedným z hlavných lákadiel bude unikátna výstava áut v hodnote viac ako 15 miliónov eur. Návštevníci budú mať jedinečnú príležitosť vidieť na vlastné oči exkluzívne modely automobilov, ktoré bežne obdivujú iba v magazínoch alebo na internete. Medzi vystavovanými vozidlami nebudú chýbať značky ako Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce či Bentley. Tieto krásne stroje potešia nielen malých, ktorí o takýchto autách snívajú, ale aj veľkých fanúšikov automobilového priemyslu.

Zábava pre deti na prvom mieste

Deti sa môžu tešiť na množstvo zábavných aktivít. Okrem toho, že sa budú môcť vyskákať na nafukovacom hrade, čakajú ich aj ďalšie atrakcie. Špeciálnym lákadlom bude thajská zmrzlina, ktorá sa stane neodolateľným osviežením pre všetkých prítomných. Tieto netradičné zmrzlinové pochúťky budú vyrábané priamo pred očami návštevníkov, čo pridá celému zážitku ešte viac na jedinečnosti.

Rodičia si tiež prídu na svoje

Organizátori nezabudli ani na rodičov. Okrem toho, že budú môcť obdivovať luxusné automobily, budú pre nich pripravené rôzne stánky s občerstvením, káva, nápoje a možnosť odfotiť sa v niektorých z vystavených vozidiel. Pre milovníkov gastronómie bude pripravený aj food truck s rozmanitými kulinárskymi špecialitami.

Spoločný čas pre celú rodinu

Deň detí v Royal Cars v Bratislave tak ponúka perfektnú príležitosť stráviť kvalitný čas s rodinou, kde si každý nájde to svoje. Je to udalosť, ktorá spojuje zážitky, zábavu a vzrušenie pod jednou strechou, a to všetko v prostredí plnom krásnych a luxusných automobilov.

Pripravte sa na nezabudnuteľný deň plný radosti, smiechu a nových zážitkov. Vidíme sa 1. júna v Royal Cars v Bratislave na Prípojnej 5!

redakcia PremiumNews