Butenko v šampiónskom súboji a Boráros na slovenskej pôde: Kde a ako sledovať RFA x IAF Warm Up?

Už túto sobotu nás čaká ďalší spoločný galavečer orghanizácii RFA a IAF, tentokrát s názvom Warm Up. V hlavnom zápase sa predstavia ostrieľaní bojovníci Alexander Butenko a Will Chope, ktorí zabojujú o titul welterovej váhy RFA. 

PPV zatiaľ za zvýhodnenú cenu

Rovnako ako predchádzajúci turnaj v Opave, aj tentokrát budú môcť fanúšikovia sledovať celý galavečer na platforme RealSport.tv.

Predaj PPV na spoločný galavečer RFA s IAF už je spustený a cena za jeden kus je v súčasnosti 11,90 €. Do piatka 23:59 majú diváci možnosť využiť 30% zľavu s promo kódmi RFA30, MONACOBET30 a RFAIAF30.

Nový šampión, návrat Gábora a odložený debut influencerky Habibi

Hlavný zápas je Butenko vs. Chope je vypísaný na 5×5 minút vo váhe do 77 kilogramov o šampióna RFA. Ukrajinský bojovník má v súčasnosti skóre 56-18-3 a podobne ako jeho súper, aj Butenko väčšinu svojich súperov ukončil na submission. Chope so skóre 42-21 utiahol až 29 súperov a v minulosti absolvoval zápas v UFC proti superhviezde Maxovi Hollowayovi.

Posledných 15 mesiacov mal Gábor Boráros naozaj hektických. Mnohé organizácie domácej scény sa mu otočili chrbtom, a tak sa chopil funkcie speakera maďarských galavečerov RFA. V organizácii sa mu zapáčilo natoľko, že rodák z južného Slovenska ponuke na zápas nemohol odolať. Jeho súperom bude Frederico Komuenha, ktorý sa preslávil na domácej scéne predovšetkým vďaka jeho skvelému knokautu proti kulturistovi Filipovi Grznárovi.

Diváci sa môžu tešiť aj na debut Nadyi „Habibi“ Dridi, ktorá sa pod pravidlami K1 predstaví v odloženom súboji s MMA bojovníčkou Aminou Mukhamed. Po ťažkom knokaute uvidíme v akcii opäť aj Sebastiána Fapša. Po neúspešnom snažení získať titul ľahkej váhy sa na víťaznú vlnu pokúsi vrátiť aj Martin „Mrco“ Horínek. Galavečer RFA x IAF Warm Up sa začne túto sobotu od 19:00 a sledovať ho môžete prostredníctvom platformy PPV.

PR: Martin Solčan