KMEŤO ZABÁVAL KLIENTOV FUTBALTOURU

Úžasný spevák, muzikant a veľký zabávač Igor Diego Kmeťo sa vybral spoločne s priateľom, bývalým dlhoročným športovým novinárom a manažérom Jozefom Korbelom prostredníctvom FutbalTouru na štvordňový zájazd do malebného a starobylého portugalského mesta Porta, kde sa konal kvalifikačný duel Portugalsko – Slovensko (3:2).

Od prvej chvíle, keď vstúpil na palubu lietadla až po posledný stisk rúk s množstvom známych, ale aj kopec obdivovateľov, bol Igor Kmeťo starší prezývaný Diego po jeho futbalovej láske Maradonovi, neustále stredobodom pozornosti. Jednoducho bol ťahákom pre klientov FutbalTouru!

Keď prišiel do slovenského sektora na Estadio do Dragao hodinu pred výkopom, tak bol chvíľami populárnejší, než domáci miláčik Cristiano Ronaldo pri jeho dvestom štarte v reprezentácii… Slovenskí fanúšikovia, takmer dvetisíc v sektore, keď ho uzreli, tak na neho bezprostredne vykrikovali ,,Igor, Igor, Diego, Diego…”, či pán Kmeťo. Každý chcel jednoducho fotku… A Igor si tieto chvíle priam vychutnával a ochotne každému pózoval.

Už deň pred zápasom sa vybral do múzea futbalového klubu FC Porto, kde neraz zastal pred pohármi a veľkou históriou populárneho tímu a len sa nemo pozeral… ,,Joži, toto je neskutočné. Toto je pre mňa veľký zážitok. Toto nemá ani slávna Barcelona…” Vzápätí sa posadil do historického autobusu, ktorý viezol v roku 2004 hráčov FC Porto – víťazov Ligy majstrov. Onedlho sa postavil k soche skvelého trénera José Mourinha, aby sa s nim zvečnil. Igor Kmeťo si návštevu múzea doslova a do písmena vychutnal.

A večer? Bol ozdobou reštaurácie v Mindelo, neďaleko Vila do Conde, ktorú vlastní bývalý slovenský futbalový reprezentant Marek Čech. Rodák z Trebišova, ktorý získal s klubom FC Porto trikrát majstrovský titul! Keď pred dvoma desaťročiami prestúpil do klubu FC Porto, tak mi vtedy pri našom rozhovore do denníka Nový Čas, rodák z Trebišova, skvelý chlapík Marek Čech – povedal: ,,José, hneď ako som vstúpil do Portugalska a mal som možnosť spoznať sever krajiny, starobylé mesto Porto, klub, výborné jedlo, príjemných ľudí, jednoducho som sa zamiloval.’’ 

Sympaťák 40-ročný bývalý futbalista bratislavského Interu, pražskej Sparty, FC Porta, West Bromwich Albion, Trabzonsporu, Bologne, Coma a klubu Boavista Porto Marek Čech, ponúka v reštaurácii typickú portugalskú kuchyňu, čo ocenili aj klienti FutbalTouru. Hodinový minikoncert Igora Kmeťa a jeho známych piesní ako Dnes večer vám zábavu hráme, Bubamara, Tak poď sem, Načo pôjdem domov, Kde si včera bol, Čaje, čaje, či Marado…, to bol riadny bašavel, ktorý prítomných hostí dostal doslova do varu, spievali, ba niektorí z nich si aj zatancovali, dokonca ,,krepčili” aj portugalské kuchárky…

„Som rád, že som mohol urobiť skvelú náladu v reštaurácii úžasného a skromného chalana Mareka Čecha, ktorému som priniesol aj kus domoviny a roztancoval som aj jeho manželku Táničku. Prišiel sa zabaviť aj ďalší bývalý hráč Filip Hološko, či štvornásobná najlepšia futbalistka Slovenska Janka Hanzelová. Jedným slovom – bola to poriadna žúrka,“ prezradil Igor Kmeťo, prezývaný Diego, ktorý bol počas leteckého zájazdu skutočne veľkým ťahákom pre klientov FutbalTouru.(kor)

Zdroj: premiumnews.sk

Známy hit od populárnej skupiny Kmeťoband