MIMORIADNE Zúfalá prosba MATKY: Moja DCÉRKA Lucia ZMIZLA cestou do ŠKOLY! Pomôžte nám ju nájsť

Trinásťročné dievča ráno odišlo do školy, tam však nedorazilo. Polícia zo Sučian vyhlásila pátranie po maloletej Lucii Blaškovej, ktorá je nezvestná od dnešného, pondelkového (6.11) rána.

Dievča, z okresu Martin, naposledy videla jej mama. “Dnes ráno 06.11.2023 okolo 7:00 naposledy videná matkou a mala odísť do školy, kam nedorazila. Je možné, že mohla odísť vlakom do Trenčína alebo Liptovského Mikuláša,” približuje Záchranný systém Slovensko. Kde sa teraz nachádza, nie je známe. S prosbou o pomoc sa preto rodina a pátrači obracajú aj na verejnosť.

Popis nezvestnej

Nezvestná 13-ročná Lucia meria približne 160 centimetrov a má strednú postavu. Spoznať ju môžete podľa krátkych svetlých vlasov s ružovou ofinou, ako aj podľa čierneho krúžku v ľavom uchu. Oči má modrej farby.

Na sebe mala oblečené čierne rifle, čierny rolák a čiernu károvanú bundu (ako na foto). Obuté mala čierne tenisky s bielou podrážkou značky Puma, a na chrbte niesla batoh čiernej farby, taktiež značky Puma.

Ak uvidíte, nájdete hľadanú osobu ihneď volajte linku polície (158) a následne Záchranný Systém Slovensko – Pátranie po osobách +421 948 11 22 33.

Zdroj: Polícia SR