Montreal Canadiens v centre pozornosti: Prichádza dokumentárny seriál

Montreal Canadiens, jeden z najprestížnejších klubov NHL, sa stane hlavnou témou nového osemdielneho dokumentárneho seriálu, ktorý bude dostupný na kanadskej televízii a strímovacej službe Crave v druhej polovici tohto roka. Tento exkluzívny seriál ponúkne divákom jedinečný pohľad do zákulisia slávneho klubu počas celej sezóny 2023/2024.

Jednou z hviezd dokumentu bude aj slovenský útočník Juraj Slafkovský, ktorý patril k výrazným osobnostiam Montrealu v minulom ročníku. Pod režisérskou taktovkou Andrého St-Pierra diváci uvidia detailné portréty hráčov, trénerov a ďalších členov tímu. Seriál bude mapovať všetko od otvorenia sezóny na golfovom turnaji, cez prípravný kemp, až po napínavé zápasy základnej časti.

Montreal Canadiens, ktorí v uplynulej sezóne obsadili predposledné 15. miesto vo Východnej konferencii a nepostúpili do play-off, teraz ponúknu fanúšikom pohľad do zákulisia, aký tu ešte nebol. Suzane Landry, viceprezidentka produkčnej spoločnosti Bell Media, uviedla: „Tento dokumentárny seriál je portrétom čistých emócií a ponúka jedinečný prístup ku kľúčovým hráčom, hviezdam a ikonám jednej z najznámejších kanadských športových organizácií.“

Diváci sa môžu tešiť na napínavé a emotívne momenty, ktoré prinesú nový pohľad na život a prácu v jednom z najslávnejších hokejových klubov sveta.

redakcia PremiumNews