Najbláznivejší firemný žúr, v ktorom si prvýkrát zahral aj Marek Hamšík, poriadne prevetral kiná už počas prvého víkendu

Slovenské kiná sú so začiatkom nového roku vysmiate: nová drzá česko-slovenská komédia Jedeme na teambuilding ich už počas svojho prvého víkendu poriadne prevetrala. Spolu so špeciálnymi predpremiérovými projekciami ju videlo viac než 55 000 ľudí!

Takéto pätorky krátko pred polročným vysvedčením tešia aj tvorcov snímky, ktorí majú na konte najúspešnejší slovenský film roku 2021 Známi neznámi.

Šéfovia, zamestnanci, Slováci, Česi, Moraváci aj Maďari – všetci dostanú poriadnu nakladačku, pretože v tomto filme nikoho nešetria. Hlavnou ambíciou filmu je pobaviť a rozosmiať. Ako hovorí Petra Polnišová, kreatívna producentka: “Pred pozeraním treba mozog odložiť do igelitky, alebo do sieťovky, a len tak normálne si to užiť.”  

Pestré panoptikum postáv stvárnili obľúbené i menej známe tváre a tvorivá chémia medzi nimi je skvelá. Vo filme sa blysnú Jakub Prachař, Vojta Kotek, Petra Polnišová, Anna Polívková, Bořivoj Čermák, Radim Ferro, Alexander Bárta, Richard Autner, Evelyn Kramerová, Samo Procházka, Bekim, miss ČR Justýna Zedníková a ďalší. tomto fime si prvýkrát v živote zahrala aj futbalová legenda Marek Hamšík!  

Čo sa stane na teambuildingu, zostane na teambuildingu

Synopsa:  Premotivovaný korporátny zamestnanec Aleš (Jakub Prachař) je namiesto povýšenia preložený svojím narcistickým šéfom (Alexander Bárta) do najhoršieho oddelenia vo firme – do call centra. Veľmi rýchlo však musí prísť na to, ako spolu s uletenou konšpirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistom Michalom (Vojta Kotek), vzorňáčkou Jitkou (Anna Polívková) a ďalšími bizarnými kolegami vytvoriť zohratú partiu. Len tak môže počas teambuildingového víkendu poraziť bývalých kolegov, zachrániť svoje oddelenie pred zrušením a hlavne získať stratenú sebaúctu.

EXKLUZÍVNE V KINÁCH OD 11. JANUÁRA 2024

PR: Zuzana Vašková