Vo vydavateľstve IKAR vychádza bestseller vegetariánskej kuchyne Treba si variť
Martin Pyco Rausch je na slovenskej šoubiznisovej scéne už dlhé roky. Svoju kariéru začal ako rozhlasový a televízny moderátor. Teší sa veľkej popularite a už viac ako desať rokov varí zdravé vegetariánske jedlá, bloguje o nich, vytvára video recepty a vydáva kuchárske knihy. Treba si variť je prvou, ktorá vyšla vo vydavateľstve IKAR. Včera ju uviedol do života v kníhkupectve Martinus v spoločnosti svojej odbornej garantky, odborníčky na zdravú stravu, Silvie Horeckej z Terapie jedlom a dizajnérky Jany Drnkovej, ktorá vytvorila grafický koncept knihy. Spolu s nimi odprevadili knihu do života aj generálny riaditeľ vydavateľstva IKAR Marek Néma a zakladateľka Ikaru Gabika Belopotocká. Večerom sprevádzala Pycova dlhoročná kolegyňa z rozhlasového éteru Eva Pribylincová. Kniha Treba si variť je výnimočnou v tom, že všetky recepty nielen vymyslel, uvaril ale aj odfotil Martin Pyco Rausch.
![](https://i0.wp.com/www.premiumnews.sk/wp-content/uploads/2023/10/1000010651.jpg?resize=640%2C783&ssl=1)
Anotácia:
Najúspešnejší foodbloger sa vracia s knihou famóznych receptov, ktoré pošteklia všetky vaše chuťové poháriky. Kniha Treba si variť je nabitá najobľúbenejšími receptami, ktoré Martin PYCO Rausch testoval celé roky s viac ako stotisíc ľuďmi, ktorí ho sledujú na sociálnych sieťach. Navyše pridal novinky, rady a zážitky. Nechýbajú odborné poznámky Silvie Horeckej a, samozrejme, ani fotografie, do ktorých by ste sa najradšej zahryzli.Ako PYCO vraví: „Každý rok chcem byť lepší, šikovnejší a kreatívnejší. Od trilógie Moje Jedlo prešlo 7 rokov a chcem, aby hneď po otvorení TREBA SI VARIŤ každý pochopil, kam som sa posunul. Inšpirujme sa navzájom!“
O autorovi:
Martin PYCO Rausch má na konte už tri mimoriadne úspešné kuchárske knihy. Následne sa pustil do videotvorby a jeho recepty na sociálnych sieťach získali viac ako stotisíc sledovateľov. Získal dve prestížne ocenenia Social Awards Slovakia (SOWA) v ankete najobľúbenejších influencerov slovenského internetu. Sám nakrúca aj fotografuje všetky jedlá a dezerty. Teraz sa konečne vracia s dlho očakávanou kuchárskou knihou, ktorá prináša desiatky chutných receptov.
Kniha vychádza vo vydavateľstve IKAR, počet strán 232, MOC 24,90 eur.
Viac sa o knižke dozviete tu:
https://www.bux.sk/knihy/721407-treba-si-varit.html
PR: Mgr. Lucia Čarná
![](https://i0.wp.com/www.premiumnews.sk/wp-content/uploads/2023/10/1000010650.jpg?resize=640%2C427&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.premiumnews.sk/wp-content/uploads/2023/10/1000010649.jpg?resize=640%2C960&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.premiumnews.sk/wp-content/uploads/2023/10/1000010647.jpg?resize=640%2C427&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.premiumnews.sk/wp-content/uploads/2023/10/1000010648.jpg?resize=640%2C427&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.premiumnews.sk/wp-content/uploads/2023/10/1000010645.jpg?resize=640%2C427&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.premiumnews.sk/wp-content/uploads/2023/10/1000010646.jpg?resize=640%2C959&ssl=1)