Narodeninová torta a poriadna párty s Kmeťobandom

Takto vyzerala oslava okrúhleho  10 teho výročia vzniku bratislavskej Chuťovky. Jej krstným otcom bol Igor Kmeťo starší. 

Chuťovka v bratislavskom Ružinove vznikla poctivou prácou slovenských rúk na mieste bývalej kolkárne. Preslávila sa langošburgerom, či tatarákom. Hrdí sa svojim pezinským Starým mäsiarom – vlastnou výrobou mäska. A to najdôležitejšie Igor Kmeťo je tam pečený, varený, pretože s jej zakladateľom sú dlhoroční kamaráti. Vyrastali spolu v bratislavskom Starom meste,  keď sa ešte voda sypala a piesok sa lial.    

Nuž ale k oslave. Bola to poriadna jazda. Igor tam mal, okrem Kmeťobandu posily. Svojho syna Dávida, špecialistu na saxofón a svoju Vierku. Milovanú manželku. Ako to už u Igora býva mal pre návštevníkov pripravené množstvo prekvapení. Posila totiž došla aj z Nemecka. Počas celého večera ich dopĺňal so skvelou hudbou Marek alias DJ. Euro.

Kto neodišiel s tričkom slávneho Kmeťobandu dostal minimálne CDčko s majstrovým podpisom. Diego totiž vie, čo sa patrí. A pretože Igorko miluje futbal priviedol aj trnavskú legendu internacionála, futbalistu a trénera  Vlada  Eckhardta.

Apropo ,šepká sa, Igor alias Diego chystá opäť turnaj internacionálov a  možno zase  v Španielsku. Ale späť k Chuťovke. Tancovalo sa až do neskorej noci. Netancovali však iba hostia, ale aj personál vrátane jej majiteľov. Tak teda  dobrú chuť. Z Bratislavy Viliam Šuška.

TS: videopressagency.sk

Foto a Video: Viliam Šuška

Exkluzívne video TU: