Politicky nekorektná komédia šokuje aj po druhom víkende

Bláznivá a poriadne drzá česko-slovenská komédia Jedeme na teambuilding nepoľavuje z tempa. Jej prvý slovenský kinovíkend vrátane predpremiér sa niesol v znamení 50-tisícového diváckeho úspechu. Po druhom kinovíkende sebavedomo fičí ďalej – už ju videlo spolu viac než 110 000 ľudí!

“Zdá sa, že tento typ politicky nekorektnej oddychovky ľuďom chýbal. Teším sa, že naše fóry a skvelá chémia medzi hercami oslovujú publikum. Presne to sme chceli – rozosmiať,” hovorí kreatívna producentka Petra Polnišová

Film si neberie servítku pred ústa, nikoho nešetrí a medzi postavami to celý čas poriadne iskrí. Pozrite sa, ako drsný humor zvládajú Jakub Prachař, Vojta Kotek, Petra Polnišová, Anna Polívková, Bořivoj Čermák, Radim Ferro, Alexander Bárta, Richard Autner, Evelyn Kramerová, Samo Procházka, Bekim, miss ČR Justýna Zedníková a ďalší. Hej, vrátane Mareka Hamšíka či Michala Davida.

Kind reminder, poďte si do kina užiť firemnú divočinu Jedeme na teambuilding,  a spolu s kolegami si zaspomínajte na ten váš!

Čo sa stane na teambuildingu, zostane na teambuildingu

Synopsa: Premotivovaný korporátny zamestnanec Aleš (Jakub Prachař) je namiesto povýšenia preložený svojím narcistickým šéfom (Alexander Bárta) do najhoršieho oddelenia vo firme – do call centra. Veľmi rýchlo však musí prísť na to, ako spolu s uletenou konšpirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistom Michalom (Vojta Kotek), vzorňáčkou Jitkou (Anna Polívková) a ďalšími bizarnými kolegami vytvoriť zohratú partiu. Len tak môže počas teambuildingového víkendu poraziť bývalých kolegov, zachrániť svoje oddelenie pred zrušením a hlavne získať stratenú sebaúctu.

EXKLUZÍVNE V KINÁCH OD 11. JANUÁRA 2024

PR: Zuzana Vašková