Vychádza kompilácia sviatočne ladených piesní s názvom NAJKRAJŠIE VIANOCE

NAJKRAJŠIE VIANOCE je nová príjemná kompilácia vianočných a sviatočne ladených piesní z katalógu vydavateľstva OPUS. Nachádzajú sa tu mnohé veľké mená z tohto katalógu: Marika Gombitová, Karol Duchoň, Miroslav Žbirka, Vašo Patejdl, Beáta Dubasová, skupiny Tublatanka, Collegium Musicum, Peha, Hex atď. Kompiláciu zostavil spolu s pracovníkmi OPUS-u ich stály externý spolupracovník Juraj Čurný, ktorý prezrádza:  “Zostavovanie kompilácií a playlistov je mojou celoživotnou záľubou. Tie vianočné mám špeciálne rád z viacerých dôvodov: viažu sa k tej časti roka, ktoré sú u mňa vždy spojené s tými najpríjemnejšími spomienkami a taktiež je tu povolená žánrová, generačná pestrosť. Z katalógu som povyberal skladby, ktoré už mnoho rokov patria k pop-rockovým hitovým trvalkám tejto špeciálnej pesničkovej kategórie, ale aj menej známe piesne, ktoré stojí za to si pripomenúť. A keď už sme pri pripomínaní – aspoň takto symbolicky budú s nami počas vianočných sviatkov aj tí, ktorí už hrajú a spievajú v hudobnom nebi – Meky Žbirka, Vašo Patejdl, Marián Varga, Karol Duchoň, Ďuďo z Hexu či Marián Kochanský. A nesmieme zabudnúť ani na Michala Dočolomanského, ktorého vianočný megahit Zima na saniach do súčasných hudobných šiat vkusne a s citom obliekol DJ a producent Robert Burian. Na tejto vianočnej kompilácii má svoju exkluzívnu CD premiéru.”  

Tento album nepochybne obohatí ponuku vianočných titulov v roku 2023. Ak ešte stále váhate, čo kúpiť pod stromček pre fanúšika slovenskej hudby, tak toto je tip, ktorý určite ocení každá veková kategória.

Spievajú a hrajú: Hex, Marika Gombitová, Vašo Patejdl, Ján Lehotský, Pavol Hammel a Prúdy, Vidiek, Beáta Dubasová, Lojzo & Miro Žbirka, Peha, Tublatanka, Collegium Musicum, Robert Burian feat. Michal Dočolomanský, Allan Mikušek & AM band, Karol Duchoň, Dano Junas, Darinka Rolincová

Vypočujte si na digitálnych platfomách: https://wmcz.lnk.to/NAJVIANOCE

PR: Renáta Tomášová