Zážitok života na Česko-slovenskom plese v Španielsku so známou skupinou Kmeťoband

Január je obdobím, kedy sa svet zahalí do zimného plášťa, no na juhu Španielska sa otvárajú dvere k jedinečnému zážitku. Zatiaľ čo na Slovensku sa ľudia schádzajú na plesy v domoch kultúry, na pobreží Stredozemného mora sa pripravuje udalosť, ktorá sa ešte doteraz nekonala – 1. Česko-slovenský ples v Španielsku.

Projekt “Zabávaj sa v Španielsku” prináša túto výnimočnú akciu do prímorského mesta Benidorm v rezorte Hotel Meliá Villaitana.

O zábavu a výbornú náladu sa postará hudobná atmosféra, ktorú budú tvoriť Igor Kmeťo ml. so svojou kapelou Gitano Records Band, prezentujúci známe funky hity a Igor Kmeťo starší so skupiny Kmeťoband, chýbať nebude ani kvalitný Funky DJ Patrik Kmeťo.

Video pozvánka:

Benidorm, kedysi malá vidiecka obec, dnes nádherné mesto, je známe svojimi hotelmi, plážami a výškovými budovami, ktoré mu získali prezývku “európsky New York”. Avšak v exkluzívnom rezorte Hotel Meliá Villaitana sa neponáhľa a ponúka rajské prostredie s panorámou Stredozemného mora.

Výškové apartmány v Benidorme ovládajú panorámu súladu hôr a mora. Samotný hotel je miestom, kde sa spájajú krásne izby, excelentná kuchyňa a priestory s vrcholnou hudobnou technológiou.

Ak túžite po zážitku na celý život, je tento Česko-slovenský ples v Španielsku tou správnou voľbou. V cene lístka sú zahrnuté uvítacie drinky, trojchodová večera, studený bufet a celovečerný program, ktorý prinesie príjemné okamihy, aké väčšina z nás nezažije každý deň.

Nečakajte, lístky miznú rýchlo! Ak máte záujem o ďalšie informácie alebo rezerváciu lístkov, neváhajte a neodkladajte to! Užite si tento exkluzívny ples plný hudby, tanca a nezabudnuteľných okamihov v nádhernej atmosfére Benidormu.

Lístky si môžete zakúpiť TU: https://www.ticketportal.sk/event/1-Cesko-slovensky-ples-v-Spanielsku?idpartner=965&fbclid=IwAR3RFR3j_szgZ1BVjFLWMvyHeSeOuQ2O2VeQURs57i2ZHz2c3Xf9fOz3AH4

redakcia premium news