Známa slovenská bylinkárka Iveta Henzelyová prichádza s novinkou Duchovný svet rastlín

Po Bylinkovej škole a Roku bylinkára je tu ďalší bestseller, ktorý nám predstaví svet liečivých bylín z iného uhla. 

Vedeli ste, že rastliny majú svoj duchovný život? Teraz sa s ním môžete zoznámiť vďaka publikácii známej slovenskej bylinkárky a zakladateľky Bylinkovej školy – fytoterapeutky Ivety Henzelyovej.  Vydajte sa spolu s ňou na dobrodružnú cestu do sveta liečivých rastlín, prírodných bytostí a živlov. 

Anotácia:
„Sme ako stromy. Rastieme v rôznom životnom prostredí, obklopujú nás rôzne objekty, prežívame rôzne vzťahy. Koreňmi nasávame živiny z pôdy, naše konáre sa hýbu vo vetre udalostí. Možno však rastieme v chudobnej pôde, naším telom neprúdi dostatok živín a podnetov, naše konáre vyschýnajú. Vtedy je najvyšší čas hľadať vhodnú duchovnú potravu a zaliať vyschýnajúce drevo vodou života.“

Táto kniha je pozvánkou do čarovného sveta rastlín. Medzi živé bytosti s hlbokým duchovným posolstvom. Najznámejšia slovenská bylinkárka Iveta Henzelyová vám vo svojej najnovšej knihe predstaví skrytý svet rastlinných duchov a prírodných bytostí. Nazriete do tajov univerza a porozumiete neobyčajnej moci planét. Pomocou meditácií s prírodnými živlami zistíte, ako uľaviť svojmu telu a posilniť svoju myseľ. Rastlinné rituály vám pomôžu k očiste a ochrane či k privolaniu hojnosti a prosperity. A nakoniec zistíte, ako sa rastliny spájajú so znameniami zverokruhu a aké liečivé účinky vám môžu priniesť.

Vydajte sa na cestu radosti a otvorte sa zmenám a duchovnému rastu. Pretože len obyčajný láskavý život v pravde vám môže zaručiť harmonický život.

Autorka predstavuje svoju knižnú novinku: https://www.youtube.com/watch?v=5Nb2jvyJQgw

O autorke: Iveta Henzelyová vyrastala v krásnom prostredí Slovenského Raja a od malička spoznávala bylinky a ich liečivé schopnosti pre telo i dušu. Postupne zistila, že znalosti o silách prírody a prírodnej medicíne nie sú samozrejmosťou. Stretávala stále viac ľudí, ktorí hľadali pomoc a odpovede na ich telesné a duševné bolesti. Jej životným poslaním sa tak prirodzene stalo pomáhať, učiť a liečiť. Preto pred 20 rokmi založila Bylinkovú Školu Matky Zeme a začala viesť ľudí k spoznávaniu liečivých rastlín, k ich využívaniu v každodennom živote. Jej cieľom ako fytoterapeutky je inšpirovať ľudí a viesť ich pri hľadaní vlastnej cesty k zdraviu a vyrovnanosti. Otvára dvere k duchovnému spojeniu s rastlinným svetom a vedie svojich žiakov k poznaniu, že odpovede sú všade okolo nás. Svoje poznatky a skúsenosti odovzdáva nielen v Bylinkovej škole, ale aj vo svojich knihách, v množstve článkov v časopisoch, v reláciách v rozhlase a televízii.

Publikácia vychádza vo vydavateľstve Ikar, v edícii Príroda, počet strán 176, MOC 21,90 eur.

PR: Lucia Čarná