23. apríla 2024 v Refinery Galery Bratislava

Prečo by ste sa mali zúčastniť tohto prestížneho podujatia určeného iba odbornej verejnosti?

Pretože je to jediné podujatie, kde sa stretávajú všetci tí, ktorí niečo v slovenskej gastronómii  znamenajú, všetci, ktorí sa snažia napredovať a držať krok so svetom. Je to ideálne miesto na stretnutia s kolegami, načerpanie inšpirácie, sebavzdelávanie  a vzájomné rozhovory. 

Pre hoteliérov a majiteľov, F&B manažérov a kuchárov sme pripravili množstvo live vystúpení a workshopov, MasterClassov a diskusií s najlepšími odborníkmi z celej Európy. Ako to robia oni a prečo sú úspešní!!!

Môžete sa tešiť na: 

Interaktívnu live cooking show so Sebastianom Frankom majiteľom a šéfkuchárom najlepšej reštaurácie v Berlíne a šéfkuchárom Európy za rok 2018. Prezradí nám svoj recept na úspech a predvedie aj pár svojich receptov. Ukáže nám svoj štýl kuchyne postavenej na filozofii, že aj bez mäsa to ide. 

Lukáš Hesko  má 2 Zlaté vidličky a je už 2 x Kuchár roka na Slovensku. Spoznajte jeho štýl a filozofiu jeho reštaurácie Irin.

Julian Stieger  je rakúska vychádzajúca hviezda a jeho reštaurácia je najlepšou hotelovou reštauráciou v Rakúsku. Čo varí tento kuchár, ktorého si vychvaľovali aj v Geranium, Eleven Madison Park či Steiereck?  

Marek Minarič prekvapenie tejto sezóny – víťaz Slovenského kola Bocuse d´Or, aktuálne pôsobiaci v Dánsku nám rozpovie svoj príbeh, ako aj svoje dojmy z európskeho finále a predvedie nám čím ohúril porotu. A čerstvo postupujúci do svetového finále do Lionu!!!

Andreu Genestra michelinom ocenený šéfkuchár z Mallorky mal na Madrid fusion skvelé vystúpenie a verím, že zaujme aj Vás. 

Tomáš Lysý, asi najlepší sushi majster na Slovensku a bývalý Chef Fou Zoo a Iasai, si pre vás pripravil jedinečný špeciálny 2 hodinový MasterClass o filetovaní, príprave a servírovaní rýb na japonský spôsob. Tomáš Ševčík – executive šéfkuchár skupiny ZARINVEST, nám prezradí ako prevádzkovať aj v hoteli zážitkovú reštauráciu.

Someliéri a čašníci si môžu pozrieť a prechutnať zaujímavé Masterclass s Petrom Lunterom – somelierom reštaurácie ECK a Filip Nagyom – vinmajster vinárstva Zlatý Roh, ktorí nám prezradia ako vytvoriť vyváženú vínnu kartu a aké sú trendy  v slovenských vinárstvach. 

Kam smeruje vývoj výroby, prezentácie a servisu champagne nám prezradí Stephane BARLERIN – obchodný riaditeľ spoločnosti Champagne Henri Giraud – spojené aj s degustáciou.

Hoteliéri sa môžu inšpirovať z prvej ruky až v troch samostatných vstupoch príbehmi Joschiho Walcha, majiteľa a riaditeľa rodinného hotela Rote Wand z Rakúska a Petra Mudrého so skupiny ZARINVEST (Hotel Lomnica, Kaštieľ Pálffy). Vyspovedať ich môžete počas talk show so Zlaticou Kramárovou, priamo na ich workshope na tému: Dá sa aj v hoteli vytvoriť zážitková reštaurácia? Alebo v live vystúpení šéfkuchárov oboch hotelových reštaurácií.

Majiteľov a F&B manažérov  určite zaujme MasterClass o káve s Marekom Fajčíkom – Ebenica coffee, a jej mieste v kvalitnej reštaurácii a aké sú najčastejšie chyby pri jej výbere. Nie je káva ako káva – len príbeh nestačí.  Silvia Horecká, známa propagátorka zdravej stravy, si pripravila workshop o intoleranciách a ako sa s nimi vysporiadať a pripraviť sa na ne vo vašej reštaurácii. 

Program stále dopĺňame o zaujímavé workshopy a Masterclassy. 

Zvýhodnené ceny vstupeniek pre vás, podrobnosti a program nájdete na www.GastronomySlovakia.sk Množstevné zľavy od 3 osôb si vyžiadajte cez skalikova@pregurmanov.sk

PR: Regína Skalíková