5 zimných doplnkov, ktoré každá žena potrebuje

Hľadáte dokonalé zimné doplnky, ktoré sú módne a zároveň funkčné? Skĺbenie oboch funkcií – tepla a štýlu – môže byť niekedy náročné, preto odporúčame mať dva kusy z každej kategórie doplnkov – jeden, ktorý je praktický, a jeden, ktorý bude tým najštýlovejším kúskom vo vašom šatníku. V tomto príspevku pripomíname, na ktorých 5 doplnkov by ste sa mali zamerať túto zimu.

1. Rukavice

Počas zimných mesiacov sú rukavice priam nevyhnutnosťou. Ak máte ruky v teple, potom sa budete cítiť v mraze komfortnejšie. Aké rukavice by ste si mali túto sezónu vybrať? 

Pletené rukavice sú skvelé na zahriatie rúk, navyše sú mäkké, pohodlné a sú dostupné v mnohých rôznych odtieňoch. Pletené rukavice sa výborne hodia ako doplnok k ležérnemu typu oblečenia a sú vhodné pre každodenné nosenie. Nevýhodou je, že pletené rukavice nedodajú vašim rukám potrebné teplo pri skutočne nízkych teplotách.

Kožené rukavice dodajú vášmu vzhľadu sofistikovanosť. Môžete ich nosiť do práce alebo na spoločenskú udalosť. Hodia sa k elegantnému kabátu, pod ktorý si môžete zvoliť super módne úzke pletené šaty bez ramienok. Pre luxusný dotyk zvážte kožené rukavice s kašmírovou podšívkou.

Nepremokavé rukavice sú najlepšia voľba pre všetky outdoorové aktivity. Ak sa chystáte zúčastniť guľovačky, lyžiarskeho dobrodružstva, alebo obľubujete dlhé prechádzky zimnou prírodou, najlepšie je kúpiť si nepremokavé a zateplené rukavice.

2. Kukla

Kukla je skvelou voľbou, ak chcete udržať v teple hlavu aj krk bez toho, aby ste si museli na kabát navliecť čiapku a šál. Kukly – balaclavy sú dnes k dispozícii v rôznych štýloch a farbách, takže experimentujte, kým nájdete takú, ktorá zodpovedá vašim potrebám. Módnym hitom sú pletené kukly, ktoré sa nosia k ležérnemu, či elegantnému kabátu alebo štýlovej kožušinovej bunde.

3. Klasická pletená čiapka

Ak radi nosíte čiapky, potom je zima pravdepodobne jedno z vašich najobľúbenejších ročných období. V zime je nosenie čiapky nevyhnutné nielen na zahriatie, ale navyše, pri správnom výbere čiapky dodáte vášmu outfitu jedinečný štyl. Tip na styling – kombinujte čiapku s brmbolcom z umelej kožušiny s rolákom a úzkymi legínami. K tomu si zvoľte bundu do pása s kapucňou, ktorá je ozvláštnená kožušinovým lemom. Tento jednoduchý a pohodlný outfit dodá vášmu vzhľadu moderný nádych.

4. Čiapka z umelej kožušiny

Ďalším štýlovým doplnkom do vašej zimnej zbierky je čiapka z umelej kožušiny. Tieto čiapky sú hitom sezóny a sú v ponuke v rôznych farebných odtieňoch. My odporúčame zvoliť biele a čierne farebné prevedenia, ktoré sa najlepšie kombinujú z ostatnými kúskami oblečenia. Tento doplnok napríklad kombinujte s maxi dlhým kabátom a členkovými topánkami.

5. Podkolienky a nadkolienky

Podkolienky či nadkolienky sú túto zimu taktiež super módnou záležitosťou. Najbežnejšími typmi zimných podkolienok a nadkolienok sú vlnené modely, luxusnejšia varianta je kašmírové prevedenie. Ak sa chystáte do spoločnosti, oblečte si napríklad čierne mini šaty a k tomu zvoľte pančuchy telovej farby alebo čiernej farby a k tomu pridajte nadkolienky tmavého odtieňa.

S pomocou týchto štýlových doplnkov môžete svoj zimný outfit posunúť na vyššiu úroveň. Pri výbere doplnkov zvážte svoj štýl, potreby a životný štýl. S trochou kreativity môžete vytvoriť jedinečný zimný look, ktorým získate obdiv svojho okolia.

PR: Adriana Sinka Polak