Červené trendy jesene pre šik dámy

Túto sezónu sa pozornosť upiera na tri hlavné prvky: červené modely, hrubé pletené svetre a štýl elegantnej pracujúcej dámy. Prejdime si postupne tieto konkrétne trendy, ktoré vám dodajú sebavedomie a štýlový náskok. Začíname mnohými podobami červenej vášne.

Moderná Červená čiapočka

Zabudnite na tlmené farby a vykročte do sveta ohňa a vášne. Farba jesene 2023 je červená – bohatá, odvážna a pútavá. Bez ohľadu na to, či si vyberiete odtieň purpurovej, malinovej alebo hnedého vína, touto farbou vyzdvihnete svoju osobnosť. 

Pripravili sme niekoľko návrhov:

Červený kabát a tmavo modré džínsy: pre jednoduchý a elegantný vzhľad vyskúšajte červený kabát s džínsami a čiernymi topánkami. Tento outfit dodá vášmu štýlu sofistikovaný nádych.

Červený kostým a čierne body: prekračujte hranice konvenčného pracovného oblečenia tým, že si oblečiete červený sukňový kostým. Kombinujte ho s čiernym body a čiernymi lodičkami. Vytvoríte tak odvážny vzhľad, ktorý vás určite odlíši od ostatných.

Koktejlové šaty pre večerné príležitosti: nechajte vyniknúť svoju ženskosť v červenom priliehavom modely. Skombinujte ho so zlatými doplnkami a buďte hviezdou každej spoločenskej udalosti.

Dlhá sukňa a tričko so srdiečkom: ak chcete získať ten pravý francúzsky vzhľad, doprajte si monochromatický vzhľad. Začnite dlhou krajkovou sukňou, ku ktorej pridajte jednoduché tričko s motívom srdiečka pre hravý dotyk. Doplnkom, ktorý tento outfit dotiahne do dokonalosti, môžu byť kotníkové čižmy.

Krátka bunda a široké nohavice: červená bunda do pása je skvelý spôsob ako pridať šmrnc do vášho jesenného šatníka. Táto bunda je praktická a zároveň štýlová. Kombinujte ju so širokými nohavicami rovnakej farby. Aj v tomto prípade platí, že monochromatický vzhľad v červenej farbe je pútavý a sofistikovaný.

Nech je vaše jesenné obdobie plné červených odtieňov a vášnivého štýlu! Všetky stylingy, ktoré vidíte, si môžete nakúpiť na e-shope značkovej módy www.chiclife.sk

PR: Adriana Polak Sinka

červené