MIMORIADNE PÁTRANIE Nikto nevie, kam ZMIZLI dve 15-ročné DIEVČATÁ! Chiaru ani Noru nevedia nájsť: Rodiny PROSIA o pomoc

BRATISLAVA, ŠAĽA – Polícia vyhlásila pátranie po dvoch 15-ročných dievčatách. Po Chiare z Bratislavy pátrajú od dneška, o Nore zo Šale nie je známe, kde sa nachádza, už niekoľko dní.

Bratislavskí policajti zahajili pátranie po maloletej Chiara Hozovej v pondelok 25.09. Pätnásťročné dievča meria 165 cm, má štíhlu postavu a váži asi 50 kg. Má hnedé dlhé vlasy s blond melírom a oči zelenomodrej farby. Spoznať ju môžete aj podľa vyobrazenia rímskych číslic na pravej strane krku. Naposledy na sebe mala čiernu koženú bundu, biele tenisky a pravdepodobne rifle neznámej farby, a so sebou hnedú kabelku.

Chiara Hozová. Zdroj: Záchranný systém Slovensko:

Polícia pátra už od piatku 22.9 aj po 15-ročnej Nore Izsákovej z okresu Šaľa. Menovaná je nízkej, strednej postavy (cca 50 kg), má čierne, dlhé vlasy a zeleno-modré oči. Naposledy na sebe mala čierne legíny, bielo-čierne tričko s krátkym rukávom a biele tenisky.

Nora Izsáková. Zdroj: Záchranný systém Slovensko:

Ak uvidíte alebo nájdete hľadanú osobu, ihneď volajte linku polície 158 a následne Záchranný Systém Slovensko – Pátranie po osobách +421 948 11 22 33.

Zdroj: Polícia SR