Trend jesene pletené svetre pre každú dámu

V týchto chladných dňoch nie je nič lepšie na zahriatie ako štýlový a pohodlný sveter. Pletené modely sú ikonickými kúskami, obľúbenými u mnohých celebrít. Victoria Beckham, Blake Lively a mnoho ďalších známych osobností si nevedia predstaviť svoj jesenný outfit bez tejto pohodlnej a štýlovej záležitosti. A čo vy?

Chic pleteniny

Pre jesennú a zimnú sezónu 2023/24 sú pleteniny skutočným štýlovým triumfom. Čo všetko módne trendy odporúčajú?

Svetre s odkrytými plecami a širokým golierom, svetre s výstrihom do V, tenké priesvitné svetre s gombíkmi, svetre so zipsom, oversized svetre, pletené svetre s výraznými gombíkmi, a tiež svetre dlhé. V tejto širokej zbierke nájdete modely, ktoré sú vhodné nielen na bežné dni, ale aj na špeciálne príležitosti. Poďme sa ponoriť do sveta módnych pletenín, ktoré nás budú sprevádzať počas chladných dní. Ponúkame 4 stylingy pre každý typ ženy – športový, elegantný, ležérny a extravagantný.

Športový styling

Začnime hlavným kúskom – bielo-ružovým svetrom od značky Tommy Hilfiger. Tento sveter s moderným geometrickým vzorom dodá šmrnc každému športovému outfitu. Vyznačuje sa kombináciou sviežich farieb a zaujímavými vzormi, čo ho robí vynikajúcim základom šatníka.Odporúčanie: kombinujte sveter s pohodlnými čiernymi legínami. Tento outfit si žiada prirodzený vzhľad, preto, urobte si napríklad nekomplikovaný vrkoč, prípadne použite len jemný  make-up, ktorý vám umožní cítiť sa pohodlne.

Elegantný styling

Skombinujte denimovú skladanú mini sukňu s modrým svetrom s opaskom pre sofistikovaný a ženský vzhľad. Tip navyše: doplnky hrajú kľúčovú úlohu pri vytváraní elegantného vzhľadu. Skúste kombinovať outfit s elegantnými čiernymi čižmami na opätku a k tomu si zoberte čiernu kabelku do ruky.

Ležérny styling

Pridajte béžový sveter s gombíkmi k denimovej mini sukni pre štýlový ležérny vzhľad. Pletené svetre jednoduchého strihu sú synonymom pohodlia a štýlu. Neutrálne odtiene, prípadne jemné vzory z nich robia ideálnu voľbu na každodenné nosenie. Nosiť ich môžete s džínsami, legínami alebo pohodlnými nohavicami.

Extravagantný styling

Experimentujte s dlhým svetrom odvážnych farebných odtieňov a džínsami alebo čiernymi legínami pre odvážny vzhľad. Tip navyše: nebojte sa mixovať rôzne textúry a vzory. Napríklad kombinácia výraznej pleteniny s kožou (legínami, alebo mini sukňou) pridá vášmu outfitu ten správny šmrnc.

Svetrové trendy v celebritnom šatníku

Je zaujímavé pozorovať, ako často si celebrity obliekajú pletené svetre. Slávne osobnosti ako Victoria Beckham, Blake Lively a tiež známy spevák Harry Styles často nosia svetre nielen v súkromí, ale aj na verejných akciách, čím tieto kúsky ešte viac popularizujú.

Takže, či preferujete elegantný štýl, extravagantné výrazné farby a vzory, alebo bezstarostnú ležérnosť, či športový look, pletené svetre sú pre vás ideálnym spoločníkom. Nechajte sa inšpirovať trendami a vyberte si ten model, ktorý zvýrazní vašu osobnosť a štýl. Užívajte si túto sezónu v pohodlnom a štýlovom oblečení! 

Všetky modely, ktoré vidíte sú z e-shopu značkovej módy pre ženy a mužov http://www.chiclife.sk Práve teraz môžete nakupovať so super akciou. Každý z vás, ktorého nákup na e-shope presiahne hodnotu 150 eur, získava automaticky dopravu zadarmo a taktiež poukážku v hodnote 20 eur na svoj ďalší nákup. Darčekovú poukážku vám pošleme po zrealizovaní objednávky na vašu e-mailovú adresu.

PR: Adriana Sinka Polak