Grand Opening Múzea Zločinu – CRIMINAL HOUSE na Hviezdoslavovom námestí 25 v Bratislave

V piatok, 1. marca 2024 o 20:00, odštartujeme párty v Criminal House – Múzeu Zločinu na Hviezdoslavovom námestí 25 v Bratislave! Predstavíme revolučný koncept, ktorý otvorí dvere do zóny kriminálneho thrillu a vzrušenia.

Criminal House je inšpirovaný najtemnejšími momentami dejín a naším cieľom je ponúknuť návštevníkom zážitok, ktorý im živou, divadelnou formou ukáže najznámejších zločincov Slovenska. Toto nie je len ďaľšie múzeum; je to dynamický priestor pre interakciu a prebúdzanie zmyslov.

Tím kurátorov a dizajnérov spojil svoje kreatívne sily, aby vytvorili nezabudnuteľný zážitok, ktorý bude stimulovať a pripomínať nebezpečnosť kriminality a ignorancie. Divadelnou formou s interaktívnymi prezentáciami a artefaktami sa herci zahrajú s vašimi mysľami. Otvorte oči a pripravte sa na zážitok, ktorý prebudí vaše zmysly a odkryje pred vami záhadné zákutia kriminálneho sveta.

Otvorenie Criminal House je príležitosť postaviť sa tvárou v tvár minulosti a načerpať z nej ponaučenie. Veríme, že tento nový, originálny prírastok v centre mesta bude skvelý zážitok nielen pre turistov.

Criminal House na Hviezdoslavovom námestí 25 bude otvorený denne od 10:00 pre všetkých, ktorí hľadajú zábavu, vzdelanie a trochu adrenalínu. Príďte sa odfotografovať s Báthoryčkou, strelcom z Devínskej, Kyselinármi a daľšími exponátmi.

Pre ďalšie informácie o Criminal House, navštívte našu stránku www.criminalhouse.sk alebo kontaktujte náš tím.

redakcia premium news