Koncert 90tych rokov, najväčšia show hviezd 90-tych rokov prichádza na Slovensko!

5 hodín tých najväčších hitov, špeciálne svetelné a vizuálne efekty s pódiom v strede, laserová show, LED obrazovky, pyrotechnika, to všetko 23.2.2024 v Steel aréne v Košiciach v rámci osláv 18-tych narodenín a 24.2.2024 v v novootvorenej hale Pasienky v  Bratislave.

Na vytvorenie nezabudnuteľnej atmosféry a zábavy prichádzajú tie najväčšie hviezdy 90. rokov a moderátori večera MC Erik a Gogo.

Line up:
2 Unlimited
Haddaway
S.T.S.B. fka Fun Factory
Eiffell 65
Culture Beat
La Bouche
Dr. Alban
KLF
LayZee aka Mr.President
Snap!

Vôbec po prvýkrát zahrá na Slovensku skupina KLF. Bill Drummond a Jimmy Cauty zostanú navždy zapísaní do histórie popkultúry ako tí, ktorí spálili milión libier v hotovosti. Ako hudobníkov si ich ľudia pamätajú pod menom The KLF. Ich hity Justified & Ancient, Last Train to Trancentral, What Time is Love? a 3 A. M. Eternal sú nesmrtneľné. Keď títo dvaja vydali v roku 1988 pod názvom The Timelords singel Doctorin’ the Tardis, boli sami prekvapení jeho úspechom. Skladba stála na prvej priečke britskej hitparády a predalo sa jej vyše milióna kópií. 

Do Bratislavy a Košíc zavíta aj Alexander Haddaway, ktorý si tento rok pripomína 30-te výročie vydania megahitu What Is Love. Ten sa dostal na prvé miesto hitparád v trinástich krajinách. Jeho debutový album The Album získal platinovú platňu v Nemecku a Švajčiarsku a v piatich krajinách zlatú – Rakúsko, Fínsko, Francúzsko, Švédsko a Veľká Británia. K jeho ďalším veľkým hitom patria napríklad Life či Rock My Heart.

DJ’s warm up začína už od 17:00 – bary, občerstvenie, to všetko pre Váš neopakovateľný zážitok.

Vstupenky si môžete zakúpiť TU: https://www.ticketportal.sk/event/TVOJA-90s-SHOW-Najvacsia-show-hviezd-90-tych-rokov?iframe&idpartner=44

redakcia premium news